Menu

KUNSTPRODUKSJONER:

LIMELIGHT (Ungarn)
Limelight er en av verdens beste på Projection Mapping! Og nå er de her hos oss. For første gang på verdensbasis har Limelight ,i samarbeid med Factory Light Festival, skapt en Projection Mapping Masterclass. Siloen i Slemmestad er lerretet og festivalens arena for vise fram disse 5 internasjonale lovende kunstnere. Denne må du ikke gå glipp av.
http://3dprojectionmapping.net

HC GILJE - radiant
Denne lysinstallasjonen vises på støvloftet! Her får du se hvit laser og fosforiserende maling, lyspunktets flyktige bevegelser og flatens evne til å absorbere og avgi lys. Denne vil gi deg innblikk i tid og rom. Gilje er en kunstner som har skapt en lang rekke installasjoner og har jobbet med kunst siden han gikk ut av Kunst Akademiet i Trondheim i 1999.
http://hcgilje.com

MARIE SJØVOLD -
Sjøvold har laget en foto- og videoinstallasjon i samarbeid med Ludvig Friberg.
Ved hjelp av et mikroskop leter Sjøvold etter spor av alle de følelsene og betydningen vi tillegger blomster. Det er som å lete etter noe du vet du ikke vil finne, men i din leting finner du noe annet av betydning. Hun undersøker ritualene rundt sorg og avkuttede blomsters funksjon som språk der ordene ikke lenger strekker til. Sjøvold er kunstner og fotograf, hun jobber med tema som familie, sårbarhet, nærhet og søvn. Hennes dempede uttrykk gir sterke opplevelser.
http://www.mariesjovold.no

ATELIER NORD -
Som det ledende galleriet i landet for videokunst vil Atelier Nord gi oss et kortfilmprogram med noen av de mest spennende kunstfilmene produsert i Norge det siste året.
www.ateliernord.no

LUDVIG FRIBERG - ping pong
Friberg har utviklet en ny interaktiv lysinstallasjon til årets festival, der du kan være med å delta.
Som tittelen avslører er dette et spill, en minimal versjon av ping pong skapt på en lysstripe.
Her handler det om timing, reaksjonsevne, lek og glede.
http://sementbetong.no

COLIN ECCLESTION – Bytes
Bytes er skapt av Ecclestion med Charles Pethica som lystekniker og deres installasjon er del av årets åpningsshow. Lysinstallasjonene vises på festivalplassen. Installasjonen er skapt av lanterner som kunststudenter fra Røyken har vært med på å lage. Studentene har tatt workshops i det å skape lanterner og brukt materiale fra nærmiljøets geologi.
Installasjonen er laget med LED teknologi, med eventyrlige effekter i storformat.
http://lanterncompany.co.uk/category/portfolio/

OVE DAHL -Workshop
To dagers workshop i videomapping med programmet «Madmapper». Målet med workshopen er at deltagerne skal lære teknikken videomapping til å transformere objekter, strukturer og bygninger med nøyaktig tilpassede projiseringer. Gruppa skal videomappe live utendørs under festivalen. For alderen 16-26 år.
www.bazarove.no

PROJEKTOR PØBLENE- Workshop
Projektor Pøblene er et audiovisuelt produksjonsselskap i Oslo med en tydelig sosial profil. På workshopen vil ungdommene lære seg stop-motion animasjon, oppsett av projektorer og selvfølgelig få være med på selve festivalen. Workshopen ender opp i installasjonen “Space Invaders”, hvor publikum bruker playstation-kontrollere til manipulere innhold skapt av ungdommene. For alderen 13-16 år.
www.projektorpoblene.no

PETER BADEN - Rytmer fra Verdensrommet
En familieforestilling hvor to Trommonauter tar publikum med på en spennende rytmisk og visuell romreise. Publikum er med å starte romskipet med lyder, og styrer laserstråler med en Wii-kontroller. Ved hjelp av musikk, røykmaskin, laserlys og live video mm føler man virkelig at man er langt ute i verdensrommet. Vi gleder oss til å ta med publikum på en reise de sent vil glemme! Forestillingen kan oppleves lørdag 15. september kl. 14:00 i Sekkefabrikken Kulturhus.
Billetter kan kjøpes på forhånd: www.sekkefabrikken.no/billetter
http://www.rytmerfraverdensrommet.no

DE:LUX (Island/ Norge) - Venter på tittel.
De:Lux er et en plattform for å utvikle AV installasjoner på Island og i Norge. En serie kreative samarbeidsprosjekter mellom Reykjavik og Slemmestad. Kunstnere fra begge nasjoner blir satt sammen i par og får i oppgave å skape en lys og lyd installasjon på 72 timer.
Resultatet blir en lys sti gjennom unike steder i begge byer.
http://www.agustathor.com

TOBBE MALM -
Stiller ut på galleri Kalk og viser skulpturer/installasjoner ute
http://www.tobbemalm.com

SVANHILD ROHDIN - Berøring
Vår lokale kunstner Rohdin stiller ut på galleriet i Sekkefabrikken Kulturhus. Hun viser skulpturer og installasjoner ute. Hun skriver: Ønsket er å nå frem på et dypere plan, å forenes i en høyere enhet. Møtet mellom to mennesker i lys og mørke, der det å nærme seg er en hel liten historie.
Rohdin visjon er å føre mennesker sammen.
http://srkunst.no

FLYTENDE SIRKUS AKADEMI- Lys og Mørke
Flytende Sirkus Akademi inviterer barn og unge til lys-flow på festivalplassen lørdag 15 september. Her kan man få prøve blant annet poi, råkkering, staver og andre flow leker, med veiledning fra dyktige instruktører. Flow Arts er et samlebegrep for en lekende triksing og dansing med forskjellige rekvisitter, rettet mot å oppnå en følelse av flow. Workshopen er gratis og åpen for alle aldre. Passer godt for barn fra 4 år og oppover.
www.lomfsa.no

HALOGI
Flammer er hovedelementet i det teatralske oppsett, og eksperimentere med skygger og levende lys for å skape en magisk og eventyrlig atmosfære.

LYSSTI AV KULTURSKOLEN
På lysstien vil publikum få smakebiter av hva Kulturskolen har å by på av unge talenter og kreative idéer. Det hele lyssettes av Daniel Bjørvik i DB Light. Gjennom Den Kulturelle Skolesekken bidrar også alle 2. klassingene i kommunen med kunstverket «Stjernene forteller» veiledet av Ajaz Ul Haq.

flere kommer..

Følg oss på Facebook og Lik oss på instagram

Funded by